Nyheter

Metoder for segmentering av griseskrotter i forskjellige land

Japansk segmenteringsmetode av svinekjøtt

 Japan deler griseskrotten i 7 deler: skulder, rygg, mage, rumpe, skuldre, midje og armer.Samtidig er hver del delt inn i to karakterer: overlegen og standard i henhold til dens kvalitet og utseende.

 Skulder: skjær fra mellom den fjerde brystvirvelen og den femte brystvirvelen, fjern armbenet, brystbenet, ribbeina, ryggvirvlene, scapula og underarmsbenet, fetttykkelsen overstiger ikke 12mm, og plast.

 Rygg: skjær på den dypeste delen av innsiden av skulderen, og skjær parallelt med rygglinjen på 1. og 3. plass fra ytterkanten av ventralsiden.Fjern ryggvirvlene, ribbeina og skulderbladsbrusken.Fetttykkelsen må være innenfor 10 mm, plastisk kirurgi.

 Abdomen: Snittstedet er det samme som ovenfor, mellomgulvet og bukfettet fjernes, ribbeina, kystbrusken og brystbenet fjernes, formen er omtrent rektangulær, fetttykkelsen er innenfor 15 mm, og overflatefettet omformes.

 Bakdel og ben: Kutt av ved de siste korsryggvirvlene, fjern lårbenet, hoftebenet, korsbenet, halebenet, ischium og underbenet.Hvis fetttykkelsen er innenfor 12 mm, er plastisk kirurgi nødvendig.

 Skulder og rygg: den øvre delen av skulderleddet er kuttet parallelt med rygglinjen, og den øvre enden av scapulaen er kuttet parallelt med rygglinjen, og fetttykkelsen er mindre enn 12 mm.

 Midje: Fra forsiden, bunnen og baksiden av skambenet fjernes psoas major-muskelen (indrefilet), det omkringliggende fettet fjernes og det utføres plastisk kirurgi.

 Arm: nedre del av skulderleddet skåret bort, fetttykkelsen overstiger ikke 12mm, plastisk kirurgi.

amerikansk segmenteringsmetode for svineskrott

USA deler griseskrotten inn i bakhovkjøtt, leggkjøtt, ribbekjøtt, ribbekjøtt, skulderkjøtt, fronthovkjøtt og kinnkjøtt, skulderbladskjøtt og indrefiletkjøtt, som vist i figuren nedenfor.

图片1


Innleggstid: Aug-04-2023