Nyheter

Anvendelse av industrielle rengjøringssystem

Bommach industrielle rengjøringssystem brukes hovedsakelig i matforedlingsverksteder, inkludert baking, akvatiske produkter, slakting og dressing, medisinske og andre verksteder.Hovedfunksjonen er å fullføre rengjøring og desinfeksjon av hendene til personell som kommer inn på verkstedet og rengjøring og desinfeksjon av vannstøvler.
I det tradisjonelle verkstedstellesystemet benyttes et eget håndvaskbasseng, og vannstøvlene vaskes med tradisjonelt basseng.Hovedproblemet er at det ikke kan brukes effektive tiltak for å sikre at personell skal operere i henhold til alle prosedyrer.Personell tar med seg bakterier eller forurensninger inn i verkstedet, og påvirker dermed mattryggheten.
Prosessstyringssystemet som er vedtatt av Bommachs industrielle rengjøringssystem, vedtar overvåkingstiltak på hvert trinn for å sikre at personell fullfører de spesifiserte rengjørings- og desinfeksjonsprosedyrene i samsvar med den spesifiserte prosessen og spesifisert tid.Hvis prosessen ikke er fullført, vil det endelige tilgangskontrollsystemet ikke legges inn.
Bommach industrielle rengjøringssystem tar i bruk one-stop utstyr, med intensive funksjoner, og utstyret tar mindre plass, noe som kan spare mer plass for oss.
Bommach industrielle rensestasjon kan modularisere monteringsutstyret i henhold til forskjellige områder og forskjellige verksteder, og er mer egnet for forskjellige scenarier.


Innleggstid: 18. mai 2022