Nyheter

CIMIE 2023 Den 20. China International Meat Industry Exhibition

China International Meat Industry Exhibition (CIMIE) arrangeres kl. 4.20-22 i Qingdao World Expo City.Bomeida (Shandong) Intelligent Equipment Co., Ltdvil delta på denne messen, og vi spesialiserte oss på kjøttforedlingsmaskineri, mattransportør, hygienestasjon, spesialtilpassede produkter i rustfritt stål.

CIMIE er den største, de høyeste spesifikasjonene og de høyeste spesifikasjonene i Asia av China Meat Association og World Meat Organization i Asia.Så langt har kjøttindustribedrifter i mer enn 40 land og regioner i verden deltatt på utstillingen.Utstillingen industrien publikum, kjøpere, forhandlere som deltok på utstillingen industrien nesten 300.000.Globale kjøttbedrifter og kolleger har fremmet bærekraftig utvikling av kjøttindustrien og vitenskapelig og teknologisk innovasjon ved hjelp av Cimie-plattformen innen kjøttprodukter, kontinuerlig oppvekst av bedriftsutvikling, merkevareforbedring og ny vitalitet i handelsutvidelse.

1680747013154

Utstillingens omfang:
1. Maskiner og utstyr: slakteutstyr for husdyr og fjørfe, utstyr for bearbeiding av husdyr og fjørfe og eggprodukter, utstyr for emballering av kjøttprodukter, utstyr for testing og inspeksjon av kjøttprodukter, sterilisering av kjøttprodukter sterilisert og sanitærutstyr, utstyr for fôr- og pastoralmaskiner, etc.
2. Behandlingsteknologi og produkt for husdyr og fjærfeegg
3. Pakket materialer og utstyr
4. Tilsetningsstoffer, krydder, matingredienser
5. Lavtemperatur logistikkutstyr og teknologi: kjøle- og fryseutstyr for kjøttprodukter, lagringsutstyr for termisk isolasjon for terminalsalg, kjøletransportkjøretøyer og utstyr for kjøttprodukter
6. Teknologi og produkter for sporbarhetssystem for kjøttmattrygghet
7. Husdyr og fjørfeavl og avlsteknologi
8. Husdyr og fjørfeavl utstyr og forsyninger
9. Dyrehelseprodukter: veterinærmedisiner og -råvarer, legemiddeltilsetningsstoffer, diagnostiske reagenser for husdyr og fjærfevaksine, biologiske produkter, veterinærutstyr, utstyr for behandling av veterinærmedisiner, etc.
10. Visning og promotering av vitenskapelige forskningsresultater
11.Fôrbehandlingsteknologi og -produkter

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss.

Håper vi kan møtes i Qingdao CIMIE-utstillingen.


Innleggstid: Apr-06-2023