Nyheter

Kassevaskemaskin-Viktige produkter for matverksteder

Med den kontinuerlige økningen i lønnskostnadene er enkelte bedrifter fortsatt avhengige av manuell rengjøring av omsetningskurver, frysebrett, plastbeholdere osv., som ikke bare kan oppfylle rengjøringskravene, men heller ikke dekke produksjonsbehovene. Det er defekter som høye kostnader, lang syklus og lav effektivitet i rengjøringsprosessen. Samtidig er det også problemer med containersterilisering og forurensningsutslipp.

For å møte behovene til industriell utvikling har stadig flere bedrifter valgt å bruke utstyr for å erstatte manuell arbeidskraft til rengjøring av omsetningsbokser. Bruken av kassevaskemaskiner er ikke bare høyere enn manuell rengjøring når det gjelder rengjøringskvalitet og rengjøringseffektivitet, men også bedre enn manuell drift når det gjelder brukskostnad og rengjøringsdrift.

Å bruke en kassevaskemaskin er ikke bare lett å rengjøre, men sparer også strøm og arbeidskraft, noe som er en fullstendig endring i rengjøringsmetoden. Boksens utvendige trykkstangjusteringsanordning kan justeres på utsiden av boksen uten verktøy, og kan rengjøre produkter i forskjellige størrelser.

9998_副本

999999

Bomeidakasse vaskemaskinbrukes hovedsakelig i matforedlingsanlegg som slakt, kjøtt, akvatiske produkter, frukt og grønnsaker, drikkevarer, brygging, eller matlogistikksentre, distribusjonssentre osv. Den egner seg også for rengjøring og desinfisering av ulike omsetningskurver, brett, esker, paller og andre containere. Hele maskinen er laget av SUS304 rustfritt stål og oppfyller GMP/HACCP-sertifiseringskrav. Utstyret tar i bruk et avansert sirkulasjonssystem for vannfiltrering, med sekundær filtrering og resirkulering av rensevann, og avløpsvann som slippes ut fra utstyret. Det filtrerte rene vannet resirkuleres, noe som sparer mye vann og energiforbruk. Bruken av pallrengjøringsmaskinen forbedrer effektiviteten av rengjøringsoperasjoner, forbedrer rengjøringsrensligheten og reduserer arbeidskostnader og energikostnader.


Innleggstid: mai-07-2024